Velkommen til Kokkens Køkkenhave!

Ms. Fay og jeg har en køkkenhave hvor vi dyrker vores egne økologiske råvarer, det er ikke en stor flot og helt perfekt trimmet have, det er en nyttehave vi dyrker for at være noget selvforsynende både med grøntsager krydderurter, bær og blomster.

Vi er helt vilde med råvarer der har en historie, hvor man kender jorden, ved hvordan de er dyrket, møder menneskerne der har gjort arbejdet, hvilket er derfor vi prøver at handle lokalt, men køkkenhaven hjælper os rigtig meget med de helt friske råvarer og så er det bare rimelig lækkert og vildt at kunne sige det er hjemmedyrket og økologisk!

Ms Fay er de grønne fingre i køkkenhaven og forspirer så meget som hun selv kan, så selvom vi tager på planteskoler og køber ind, så prøver vi selv at dyrke tingene fra helt bette små frø.

Her kan du se et billede med noget af forspiringen der foregår hjemme i vindueskarmen indtil frosten virkelig er holdt op, og vi kan rykke planterne og fortsætte forspiringen ude i vores lille drivhus.

 Velkommen til Kokkens Køkkenhave!

 
Det er lidt af en planlægnings fase at dyrke egne grøntsager hvis man vil have til hele året, derfor arbejder vi på en plantegning over haven, så vi har et overblik og kan se hvor meget vi dyrker til hver sæson, så vi ikke står til november og ikke har noget lækkert kål der kan klare de kolde temperaturer, så vi lige kan gå ud og høste grønkål og en stang rosenkål - hvor lækkert lyder det lige!

Følg med i vores år med køkkenhaven her og lad os inspirere hinanden til at blive selvforsynende selv hvis det er salat i altankassen (hvilket vi også gør, selvom vi har køkkenhaven) eller nogle lækre cherry tomater i en potte på altanen.

Lad os krydse fingre for det bedste selvforsynende år!

 

forspiring til Kokkens Køkkenhave

 

 
  

 

 

kokkens køkkenhave drivhus hvor vi forspiring hvor afgrøder