Sanketure

images/imagehover400/sanketur_foraar_m_tekst.jpg

Sanketure Forår

Naturen lever op igen, og alt begynder at spire or blive grønt igen. Smagene er friske, lidt bitre, saftige og sprøde. Der er masser at finde både i skov, strand, grøften og engen. Klik ind for at læse mere om de forskellige miljøer.

images/imagehover400/sanketur_sommer_m_tekst.jpg

Sanketure Sommer

Fuld flora, blomster, bær og masser af grønt at finde. Vi udforsker de forskellige miljøer og du kan komme med på en smuk vandring i naturen imens vi deler ud af vores viden om det vilde spiselige mad. Kokkemanden giver også tilberednings fif imens vi nyder hvad naturen har at byde på.

images/imagehover400/sanketur_efteraar_m_tekst.jpg

Sanketure Efterår

Dele af naturen begynder at lukke ned, mens andre bærer frugterne fra sommeren som vi skal nyde i fulde drag. Det er både bær, frugter, blomster og masser af urter. Vi kan også være heldige at nyde godt af skovens frugter, nemlig svampe!

images/imagehover400/sanketur_vinter_m_tekst.jpg

Sanketure Vinter

Kulden begynder at brede sig over landet og ud fra hvornår frosten kommer, så er der stadig ting at finde i naturen. Vi har blikket rettet efter urter der skyder på ny, svampe, bær, tang og masser af naturens lækkerier og måske nogle lækre ting til en skøn snaps eller gin.